THE PREMIER MARKETPLACE FOR REAL GEMS

Hoe kunnen we u helpen?

Beheer uw inventaris

Om uw inventaris te bekijken, gaat u naar uw verkoopdashboard en klikt u op de knop 'Inventaris beheren'.

pyoogi5z7epmf7x1.png?auto_optimize=medium

Hier ziet u uw advertentietype (Standaard, Showcase, Premium, Boost), uw opgeschorte items, de status van uw advertenties (Gepland, Open, Concept) en uw verkooptype (Veiling, Koop het nu, Doe een bod).

Hoe kan ik mijn geplande advertenties bekijken?

Klik op de knop “ Beheer inventaris ”. Daar kunt u de status van uw aanbiedingen zien.

Hoe maak ik een conceptvermelding af?

Klik op de knop " Beheer inventaris ". Zoek het item dat u wilt vermelden, voltooi uw vermelding door de productdetails, foto's en/of video's te bewerken. Klik als u klaar bent op de groene knop Nu publiceren.

9gkki6jeuewverfd.png?auto_optimize=medium