THE PREMIER MARKETPLACE FOR REAL GEMS

Hoe kunnen we u helpen?

Hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen

Hoe kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen?

Stap 1:
Ga naar Gem Rock Auctions en selecteer Wachtwoord vergeten? om uw wachtwoord opnieuw in te stellen

Stap 2:

Voer het herstel-e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld

Stap 3:

Controleer de e-mailbevestiging die is verzonden naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u te registreren

Stap 4:

Controleer uw e-mail en open de verificatie-e-mail die naar u is verzonden. Selecteer Reset Password

Stap 5:

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account en u wordt automatisch ingelogd op de website